4.2
(34)

Drie dames in een spannend sexverhaaltje

Daar stonden we dan, aangeschoten in de discotheek met een wodka sprite in mijn handen. Samen met mijn vriendin (Eva) op de dansvloer. Ineens viel mijn blik op een super mooie dame met dikke tieten en een tanktop die te klein was waardoor ik haar mooie buikje kon zien. Er was duidelijk een reden dat haar tanktop zo klein was, want ze had een super strak buikje. Later zouden wij dit meisje leren kennen als Laura de stoeipoes.

Spannend sexverhaaltje vervolg

Mijn vriendin kneep heel hard in mijn kont en gaf een teken richting het meisje dat we allebei zagen staan. Ik kneep terug in haar bil en fluisterde in haar oren: ”Laten we er op af gaan” fluisterde ik met een glimlach op mijn gezicht. Ik liep naar der toe en begon met der te dansen. Er kwam een glimlach op haar gezicht. Na een tijdje samen dansen kwam mijn vriendin Eva er ook bij. We dansen met zijn drieën. Ik vroeg of de dames nog wat wouden drinken en haalde een paar drankjes voor hun en mijzelf. De tijd vloog voorbij en de drankjes tikte ook aan. We waren alle drie al aardig bezopen en de club ging bijna dicht. Ik zoende Laura op haar mond, ik voelde dat ze het lekker vond en ze begon mij terug te zoenen. Eva begon aan de kont van Laura te zitten en Laura leek ervan te genieten. Ik fluisterde in de oren van Laura: ”Ga je vanavond meer naar ons appartement?” en keek haar aan met een stoute blik. Ze antwoorden meteen, ja is goed!

De club ging sluiten en we gingen naar buiten nog even wat kletsen voordat we richting ons appartement liepen. Drie dronken/aangeschoten meiden daar stonden we dan. Lachen, gieren brullen en een vleugje liefde hing in de lucht. God wat is Laura toch een lekkerding. Dikke tieten, ik schat een D cup en een strak buikje met een mooie navelpiercing en om het af te maken een flinke kont! We kwamen aan bij ons appartement en ik vroeg of de dames nog een drankje wouden om te afteren, ze stemde in en zodoende namen we nog wat drank alsof we nog niet genoeg op hadden deze avond.

Spannend sexverhaaltje de seks

We gingen naar de slaapkamer waar een tweepersoonsbed stond. Eva en ik gingen op bed liggen en vroegen of Laura erbij kwam! Natuurlijk kwam ze erbij. We kleden ons uit en voor we het wisten lagen we naakt op bed. Ik begon Laura en Eva om de beurt te zoenen en voor ik het wist ging mijn tong naar het natte kutje van Eva, terwijl Laura met haar eigen klitje begon te spelen. Ik vroeg of Laura standje 69 kende en of ze het al ooit gedaan had. Ze kende het wel, maar had het nog nooit gedaan. Ik legde haar in positie op bed en ging zelf in de tegenovergestelde richting op haar liggen. Zo konden we mooi elkaars kutjes likken terwijl Eva ons begon te strelen.

Het orgasme

Laura begon steeds harder te kreunen, we hoorde dat ze bijna bij haar toppunt was. Ik ging steeds harder heen en weer met mijn tong over haar clitje heen. Ik voelde de sappen in mijn mond lopen. Haar mooie slanke lijf kronkelde over het bed heen. Ze zetten kracht bij en ik voelde hoe ze haar sappige kut vocht in mijn mond spoot. Heerlijk, ik slikte alles door en bleef likken. Laura stond op en ging liggen in bed. Nu was het de beurt aan mij en Eva.

Ik was zo geil en begon rustig met zoenen samen met Eva, terwijl we naakt tegenover elkaar in bed zaten. Laura was inmiddels in slaap gevallen genietende van haar heerlijke orgasme. Ik ging naar beneden met mijn mond, eerst over haar tieten heen steeds verder naar beneden. Voor ik het wist drukte ik mijn mond op de schaamlippen van Eva en begon haar te beffen. Eva: ”Ja, lik me, harder en sneller, toe maar, breng je vinger in me, doe maar twee, jaaa aaahhhh heerlijk….. vinger me ….. sneller…. sneller….. Al snel hield eva het niet meer, ze ging richting haar orgasme. Ze schreeuwde het uit toen ze klaar kwam. Met haar dijen tegen elkaar knelde ze mijn hoofd ertussen vast zodat ik niet te vroeg zou stoppen. Ik bleef door gaan met beffen en vingeren, ze kwam nu echt klaar op mijn tong. Ik voelde de hoeveelheid kut vocht toenemen en likte en slikte alle zalige sappen door. Eenmaal klaargekomen stopte ik met beffen en vingeren. Ik kwam omhoog en Eva kuste mij op mijn mond. Ze fluisterde in mijn oren: ”Dankjewel lieverd!”.

We rolden om en over elkaar heen, begonnen elkaar rustig wat te strelen en speelde met elkaars tieten. Eva begon met zuigen aan mijn harde stijve tepels. Ze ging met haar handen alle delen van mijn lichaam af. Ik begon de tinteling in mijn buik te voelen, wat een heerlijk gevoel.

We rolden om en over elkaar heen, begonnen elkaar rustig wat te strelen en speelde met elkaars tieten. Eva begon met zuigen aan mijn harde stijve tepels. Ze ging met haar handen alle delen van mijn lichaam af. Ik begon de tinteling in mijn buik te voelen, wat een heerlijk gevoel.

Eva begon mij te vingeren met 3 vingers, ze sopte steeds harder. Wat een heerlijk gevoel, ik moest steeds harder kreunen. Voor ik het wist bracht ze mij naar mijn hoogtepunt. Ik kronkelde over het bed heen en begon te schreeuwen. ”JA EVA GA DOOR, HARDER!” ”AAAAAAAAAAAAAH AAAAAAAAAAAAH AAAAAAAAAAAAAAH” wat heerlijk. Ik kwam klaar!
Ze ging boven op me liggen en we genoten nog even na voordat we in slaap vielen. Wat een heerlijk einde van een avondje stappen was dit.

Wat vonden jullie van dit spannende sexverhaaltje?

Dit was niet het enige spannende sexverhaaltje, bekijk hier onder nog meer spannende verhalen!

Welk cijfer geef jij dit sexverhaal?

Klik op de sterren om het verhaal te beoordelen

Cijfer: 4.2 / 5. Aantal stemmen: 34

Nog geen stemmen, jij kunt de eerste zijn!